Η επιτυχία έρχεται με χαμόγελο –η δυναμική Mariliza στο Passion For Inspiration

Όταν την γνωρίσεις αμέσως νιώθεις την θετική ενέργεια και καταλαβαίνεις γιατί η φήμη της έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, και οι πελάτες της είναι πια το διεθνές jet set!

Αυτή είναι η ιστορία της με τα δικά της λόγια…

Mariliza: Οι δημιουργίες που ταξιδεύουν το Ελληνικό Καλοκαίρι απο την Αντίπαρο σε όλο τον κόσμο!

<Η Αντίπαρος είναι η δική μου "Ιθάκη". Για πολλά χρόνια η Αντιπαρος ηταν ο αγαπημένος προορισμός διακοπών μου και όχι μόνο για το καλοκαίρι.>

Ο ήλιος, η θαλασσινή αύρα και το ελληνικό φως της Αντιπάρου, ήταν η αφετηρία του καταστήματος "mariliza". Ο ενθουσιασμός και η διάθεση για δημιουργία δεν ήταν κάτι νέο για την Μαριλίζα. Παράλληλα με διευθυνουσες θέσεις σε περιοδικά μόδας, δραστηροποίουνταν ήδη στην χονδρική πώληση ρούχων και αξεσουαρ.

Η δημιουργία του καταστήματος ήταν το πάντρεμα.

Στο "mariliza" Υπάρχει μια δημιουγική "ακαταστασία" οπως ένα ανοιχτό workshop. Ελληνες και ξένοι δημιουργοί συνδιάζονται σε ρούχα και αξεσουαρ με limited edition δημιουργίες. Συλλεκτικές τσάντες Wayuu Mochila απο τη Λατ. Αμερική που είναι χειροποίητες απο τους ιθαγενείς της περιοχής. Μοναδικά σανδάλια με χειροίητες τρεσες, μπατικ υφάσματα, ιδιαίτερα δέρματα.

Στο FILDISI ANTIPAROS κυριαρχεί η Ελλάδα. "χειροποίητα τσαντάκια σε αργαλειό σχεδιασμένα απο εμένα και φτιαγμένα στα βουνά της Ελλάδας, η σειρά Aretousa." Τα ωραίοτερα beachwear που έχουμε συναντήσει απο το Μονακό. Μεταξωτά καφτάνια, ασημένια κοσμήματα και Τα χαρούμενα σανδάλια με pompom μας φτιάχνουν τη διάθεση!

Φυσικά δεν ξεχνάμε το Antiparos βραχιολάκι μας πάντα στο χερι μας!

Θα τα βρείτε στα καταστήματα:

Mariliza Antiparos

Fildisi Antiparos

You Might Also Like:
Passion For Inspiration

“Success isn’t about how much money you make; it’s about the difference you make in people’s lives” Michelle Obama

 

More about me

 

Search by Tags

Attention

Unless otherwise specified, the photos posted at the rest of the sections do not belong to this site. They are used to provide a visual reflection of opinions and observations only, and are not used for commercial purposes. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition, please email me.

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now